Cetak

Panduan W3C

W3c Help

Portal Rasmi Politeknik Muadzam Shah (PMS) menyediakan kemudahan untuk capaian Orang Kurang Upaya (OKU) / Disability Access.

a) Pengguna rabun silau

Bagi pengguna rabun silau, terdapat beberapa pilihan warna disediakan di ruangan atas setiap halaman Portal Rasmi Politeknik Muadzam Shah (PMS). Pengguna boleh memilih kontra daripada seleksi warna yang diberikan iaitu Jingga (orange), Hitam (black) , Biru (blue) dan Hijau (green).

Warna templet halaman Portal Rasmi Politeknik Muadzam Shah (PMS) akan berubah serta merta setelah pilihan dibuat.

b) Pengguna warga tua

Bagi pengguna warga tua, Portal Rasmi Politeknik Politeknik Muadzam Shah (PMS) ada menyediakan kemudahan pilihan saiz teks yang berbeza w3c.

Pilihan saiz teks tersebut dipaparkan di ruangan atas setiap halaman Portal Rasmi Politeknik Muadzam Shah (PMS). Pengguna boleh memilih samada untuk memilih saiz teks yang lebih besar atau lebih kecil, mengikut kesesuaian.

c) Pengguna warga buta

Bagi pengguna warga buta, Portal Rasmi Politeknik Politeknik Muadzam Shah (PMS) ada menyediakan kemudahan audio. Hanya perlu menekankan semua teks dan klik pada icon pembesar suara tersebut untuk mendengar perkataan di dalam Bahasa English.

  JPP MAMPU MDEC MSC ePerolehan HRMIS  PTPTN SPA SPR

 

Terakhir dikemaskini: Jumaat, 19 Januari 2018

 

 fbrss

Statistik Pelawat

183619
Hari IniHari Ini14
KeseluruhanKeseluruhan183619

Mobile Web

Layari portal rasmi PMS menggunakan pelayar web telefon pintar anda.

MS ISO 9001 : 2008